El astronauta salva la Tierra

A l'assignatura de Castellà, els "Piratillas" (nom artístic de la clase de segon), vàrem decidir escriure una història.  Utilitzàrem la tècnica del trinomi Fantàstic.  Varen ser molts els personatges, llocs i situacions que aparegueren en la sessió d'idees...: marcians, fades, reis, cavallers, castells, platges, escoles, pedres màgiques, poders com la invisibilitat o volar... però al final els tres elements foren: Un astronauta i un gegant, París i un viatge a Saturn. 
En una primera sessió vàrem triar els elements i començarem l'esboç de la nostra història.  A la segona sessió varem polir el llenguatge i tots aportaren millors frases i més variats adjectius.  De tot això sorgí - El astronauta salva la Tierra - 


El títol no semblava massa convincent emperò ens va agradar tant el resultat que decidírem filmar-ho.


Per a la filmació ens vàrem distribuïr les responsabilitat: artística, operadors de càmara, elèctrics, vestuari, artistes gràfics, script (Ràcord-continuitat), producció, ajudant de direcció ... i triarem un dia per rodar.  






N'Ivan atent a tot i prenent nota dels plans bons.Silenci! càmara!- deia na Basma- ...


... i quan el que veien pel visor de la càmara els hi agradava els Alejandros cridaven... ACCIÓ!



La tècnica triada fou la de Chromakey-pantalla verda-... pel que necessitariem un bon equip d'artística per crear un bon fons als actors. 

N'Ariadna i el seu equip d'artistes gràfics varen triar imatges, en crearen de noves i definitivament donaren el "look" que té la pel.licula acabada.

Molt important el vestuari i la perruqueria... ja que tècnicament no podiem utilitzar res de color verd ni anar despentinats per tema d'Efectes especials.


En Damian ajuda als actors amb el guió tal com fa un director d'actors.




Els elèctrics controlen les llums, les marques de posició i el set.













A tots tots tots vigila i ajuda na Camila, la"correcaminos" de producció, un càrrec poc agraït però d'enorme responsabilitat.


I un matí sencer de rodatge acabà en aquesta pel.lículeta




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada